Beach Volley: 1ο Ανεξάρτητο τουρνουά στην Πάτρα

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμη, ωστόσο οι διοργανώσεις beachvolley της περιοχής ξεκίνησαν και μάλιστα δυναμικά, με το 1ο Ανεξάρτητο Τουρνουά που διοργάνωσε το AtlasSportsCenter στη Λεύκα της Πάτρας.

Το τουρνουά διεξήχθη με ταμπλό ανδρών 20 ομάδων και ταμπλό γυναικών 12 ομάδων με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού, δηλαδή η κάθε ομάδα έπρεπε να ηττηθεί δύο φορές για να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Εκτός από τα γνωστά ζευγάρια της Πάτρας, όπου όλοι έδωσαν το παρόν, δείχνοντας την ανυπομονησία τους για το καλοκαίρι που καθυστερεί, στο τουρνουά συμμετείχαν και τέσσερις ομάδες από τη Ναύπακτο. Στο ταμπλό των ανδρών συμμετείχαν οι Τσούσης-Νικολέντζος και οι Σχοινάς-Τσακανίκας, που δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα στην πρώτη τους φετινή επαφή με άμμο ισοβαθμώντας και οι δύο στην έβδομη θέση. Την ίδια θέση πήραν στις γυναίκες οι Σχίζα-Λάζαρη που πρέπει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά κατέβαιναν ως δίδυμο σε διοργάνωση. Εκτός οκτάδας στις γυναίκες έμειναν οι Πατακοπούλου-Καραμούντζου που επίσης ήταν νεοσύστατο δίδυμο.

Πολύ δυνατοί ήταν και οι δύο τελικοί της διοργάνωσης. Στο ταμπλό των ανδρών οι Μπουντούνας-Πεφάνης νίκησαν τους Δημησιάνο-Σαλαβασίδη κάτω από το φως των προβολέων και με ελαφρό ψιλόβροχο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολύ όμορφο θέαμα στους θεατές του AtlasSportsCenter. Εξαιρετικός ήταν και ο τελικός των γυναικών με τις Υφαντή-Μπάρμπουλα να κερδίζουν τις Λιάκου-Σαρλή, με τις δεύτερες όμως να μπαίνουν στον τελικό μετά από τρεις γύρους στο ταμπλό των ηττημένων από όπου “επιβίωσαν” παρουσιάζοντας μεγάλη βελτίωση.

Ερωτηματικό αποτελεί ο χρόνος ετοιμασίας των γηπέδων beachvolley της Ναυπάκτου, με τον καιρό να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής ως τώρα παρότι ο Ιούνιος έχει ήδη μπει. Η Ομόνοια ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τα καλοκαιρινά τουρνουά με λεπτομέρειες να απομένουν για να ανακοινωθούν.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *